به گزارش خبرگزاری حوزه،این مرجع تقلید در دیدار جمعی از خیّرین مسكنساز،با اشاره به اهمّيّت خدمت به جامعه اسلامي گفتند: تمام عقول بشري بر اين اتّفاق دارند كه بايد انسان منشأ خير باشد و هميشه آثار خير از او صادر شود و اگر كسي باشد كه ديگران از وجودش استفادهاي نكنند و از خير و احسانش بهرهاي نبرند، نميتوان اسمش را انسان گذاشت.
* كمشدن آثار خدمت به بندگان موجب سقوط می شود
ایشان بابیان این که اصلاً حيات طيّبه همين است كه انسان خيرش به مردم برسد و صدقات جاريه داشته باشدافزودند: در مورد خدمات خیرین مسکن ساز بايد بگويم خيلي خيلي از اينها كمتر را روايات موجب ورود به بهشت معرفي كردهاند حالا چه برسد به مثل كارهاي شمااصلاً جامعه متمدّن و جامعه صحيح اسلامي، جامعهاي است كه مثل همين برنامههايي كه شما متقبل شدهايد در آن رواج داشته باشد.
معظم له تصریح کردند:هر چه در جامعه اشخاص خيّر بيشتر باشند، اين علامت حيات جامعه است و هر چه كمتر باشند علامت اين است كه جامعه ساقط شده و از بين رفته است؛ اگر آثار خير در جامعهاي كم شد، بايد اعلام خطر كرد كه اين جامعه رو به فنا است امّا اگر آثار خير زياد شد، بايد اميدوار بود كه اين جامعه رو به پيشرفت و تعالي است.
اهتمام اميرالمؤمنين(ع) به وضعيت فقراء
این مرجع تقلید بیان داشتند:اگر اين خيرات نباشد، زندگي براي انسانهاي با وجدان لذّتبخش نيست و اصلاً آرامش قلبي وجود نخواهد داشت. اميرالمؤمنين (عليهالسّلام) ميفرمايد من نميتوانم زندگي راحتي داشته باشم و از طعامهاي مختلف نزد من باشد و در نقطهاي از حجاز يا يمامه كسي باشد كه يك قرص نان نداشته باشد و گرسنه بخوابد.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی گفتند: بايد همه و به خصوص مسئولان، اميرالمؤمنين عليهالسّلام را الگوي خود در خدمت به جامعه اسلامي قرار دهند. زيبنده نظام اسلامي نيست كه اين همه فقير، محتاج و بيكار در آن باشد. من از مردم و خيّرين ميخواهم خودشان وارد شوند، مشكلات مردم را حل كنند و منتظر مسئولين نباشند.
*برآوردن حوائج مؤمنين، خدمت به امام زمان (ع) است
ایشان بابیان این که همه جامعه اسلامي عائله حضرت وليعصر «عليهالسّلام» هستند و ما هم در دعاي عهد ميخوانيم كه خدايا ما را از آنهايي قرار بده كه در برآوردن حوائج آن حضرت سبقت بگيريم تصریح کردند: بايد حوائج مردم مسلمان و شيعيان كه عائله آن حضرت هستند را حوائج آن حضرت بدانيم و در رفع آنها بكوشيم.
* ثواب خدمت به حضرت وليعصر (عج) قابل تصوّر نيست
معظم له ادامه دادند:اگر انسان در مسير رفع حوائج مردم مسلمان باشد كه اينها برطرف شود، همه اسباب خوشحالي و مسرّت خاطر آن بزرگوار ميشود. در روايات هم داريم كه خداوند به بهتر از اينكه انساني دل يك مؤمني را شاد كند، عبادت نشده است. حال اگر انسان وجود مبارك حضرت وليعصر «عجّلالله تعالي فرجه الشريف» را شاد و مسرور نمايد ثواب آن قابل تصوّر نيست.